Seizoenen met stijl aankleden in je huis

Per seizoen verandert buiten het huis alles maar waarom niet het huis ook een beetje aankleden zodat het binnen ook als winter, lente, zomer of herfst voelt. Met deze tips en wat interieuradvies kun ook jij op een makkelijke manier jouw huis met de sfeer mee gaan. Het huis op de juiste manier aankleden is soms wel lastig vooral als je al een bepaalde stijl in je huis dus ook hier zal rekening mee worden gehouden in de tips.

Winter
Met de feestdagen is licht één van de belangrijkste dagen in het huis maar omdat het de donkerste dagen van het jaar zijn. Hier kun je in je huis makkelijk voor zorgen, de kleine kerstlichtjes niet in de boom hangen maar aan de muur of over bepaalde meubels heen heeft al een leuk effect. Als je landelijk woont is juist een natuurlijke sfeer beter, koop een paar mooie kaarsen en kaarsen houder. Zet op het salontafeltje en versier het met een beetje glitter of nep sneeuw.

Lente
De lente staat voor hergeboorte, de grootte schoonmaak is een goed begin om je huis een nieuwe sfeer te geven. Kijk of je misschien een tapijt kan wisselen voor een lichtere kleur of kussens een nieuwe kussensloop kopen. Het opfleuren van je huis voor de lente kan ook al makkelijk met een vaas en een paar mooie bloemen.

Zomer
Voor de zomer wil je het zo luchtig mogelijk houden met een beetje kleur af en toe zorg je dat je huis de juiste zomerse tinten heeft. Kijk naar wat leuke glazen waar je lekkere margarita’s in kan maken voor je vrienden. Verder zijn wat leuke dekentjes van linnen of lichte stoffen een goede toevoeging als er dan lange avonden buiten zitten zijn heb je een leuk dekentje.