Wooninspiratie opdoen: maak je interieur klaar voor de herfst

De herfst is aangebroken. Het wordt weer kouder, de regen valt op de ramen en de truien komen weer van zolder. Heerlijk om je huis weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Knus, warmte, sfeer.. Woorden die je veel terug gaat zien in woonmagazines, op Instagram, hier en daar een woonblog en natuurlijk op Pinterest. We helpen je alvast een handje met wat tips om wat meer sfeer in je interieur toe te passen!

Letterlijk en figuurlijk warmte

Kaarsen zijn natuurlijk onmisbaar tijdens de herfst en winter. Het ziet er niet alleen heel leuk en knus uit, het zorgt ook nog eens letterlijk voor warmte (minder stoken en een lagere energierekening) en met lekkere geurkaarsen ruikt het ook nog eens heerlijk in huis. Tip van ons: zet wat kaarsen bij elkaar op een dressoir of simpel kastje en zet er een spiegel achter. Hierdoor wordt het licht gereflecteerd en dat zorgt voor een nog leuker effect in je interieur!

Warme voetjes

De mensen die vloerverwarming hebben: lucky you. Voor degene die net als ons (nog) geen vloerverwarming hebben: tijd om eens flink te gaan investeren in een mooi vloerkleed. Het zorgt er niet alleen voor dat je meubels met elkaar verbindt, maar zorgt ook voor warme voetjes. Voor een paar tientjes (meestal vanaf €70) heb je al een tof vloerkleed.

Een kleurtje op de muur

Als we alle huizen in Nederland met 1 woord zouden moeten omschrijven met één woord, zou het ‘wit’ zijn. Oke, op het appeltjesgroene huis in Den Helder na dan. Maar je snapt wat ik bedoel. We zijn kampioen in saaie interieuren. Ga eens voor wat kleur in huis! Door bijvoorbeeld de nieuwe Flexa kleur van 2020 op de muur aan te brengen kan je op subtiele manier kleur toevoegen aan je interieur. Het is een vrij rustige kleur die ook nog eens makkelijk te combineren is. Dus waar wacht je nog op?