Theeliefhebber? Dit zijn écht essentials!

Op het moment dat je een echte theeliefhebber bent, drink je dagelijks thee. Thee is een bekend consumptiemiddel dat erg geliefd is over vrijwel de hele wereld. Bijna overal waar je komt, is het wel mogelijk om een kopje thee te nemen. Mensen die niet echt van koffie houden, drinken ook vaak thee. Dit artikel is voor de theeliefhebbers, in dit artikel komen een aantal essentials voor theeliefhebbers. Veel spullen uit het artikel worden door Bredemijer aangeboden. Dit is allemaal gemakkelijk te bestellen via het internet en het maakt jouw thee collectie als theeliefhebber helemaal af.

Een aantal leuke essentials

Hier zijn vijf essentials die je echt moet hebben als echte theeliefhebber. Je kunt het ook ter inspiratie gebruiken, als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een theeliefhebber. Het eerste product uit het artikel is een leuke theepot. Dit is iets erg standaards, maar dit is toch wel iets noodzakelijks als je een liefhebber bent. Ook een leuke theeset is erg leuk om te hebben. Zo kun je in stijl thee drinken met al jouw kennissen, vrienden en familieleden. Op deze manier ben je altijd voorzien van leuke theebekers als er visite is. 

Op nummer twee in het lijstje staat een grote theemok, en met groot word ook echt groot bedoeld. Dit kan een theemok zijn met een minimum van een halve liter inhoud. Dit is erg fijn om te hebben en zo hoef jij je glas niet telkens te hervullen. Zo kun je lekker op de bank of achter de computer blijven zitten met een kop thee. 

Op nummer drie in het artikel staan theeplanten. Theeplanten zijn erg leuk. Met theeplanten heb je de mogelijkheid om zelf je thee te laten groeien zodat je vervolgens je eigen thee kunt bereiden, om het tot slot op te drinken. Zelfgemaakte thee vinden de meeste theeliefhebbers erg lekker. Theebloemen zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en smaken, dit kun je dus helemaal personaliseren. 

Op nummer vier in het lijstje staat een leuke theedoos. Hier kun je een hoop theezakjes in bewaren, maar je kunt een leuke theedoos ook als decoratie in huis gebruiken. 

Om de lijst af te sluiten is de laatste must have een leuke theefilter. Theefilters zijn tegenwoordig verkrijgbaar in super veel soorten en maten. Bij het uitkiezen van een theefilter heb je veel vrijheid in de stijl. Je kunt voor een standaard theefilter kiezen, maar je kunt ook juist een heel aparte theefilter kiezen. Ook kun je het laten matchen met je thee set dit kan erg leuk uitpakken.

Verschillende soorten thee

Er zijn erg veel verschillende soorten thee. En bij iedere soort zijn er weer erg veel smaken mogelijk. De meest voorkomende thee in Nederland zijn de theezakjes. Theezakjes zijn erg lekker, maar er zijn meer verse theesoorten. Dit zijn zakken met thee erin die je zelf in een filter moet stoppen. Vaak zit hier ook geen cafeïne in. Deze theesoorten zijn echt vers en er zitten geen andere stoffen in. Er zijn daarnaast ook cafeïnevrije theesoorten van Pickwick, deze worden verkocht in de standaard theezakjes.