Tips voor vaderdag

Het is weer bijna vaderdag! Vroeger werd je vader waarschijnlijk al gelukkig van een zelfgemaakte kleurplaat, maar nu jullie allemaal wat ouder zijn verwacht hij waarschijnlijk toch net even iets anders. Dit jaar wil jij van vaderdag een onvergetelijke dag maken! Kies daarom voor een stoer cadeau voor je vader op vaderdag. Weet je zo niet wat je hem dit jaar moet geven? Hieronder vind je een aantal tips. 

Parfum

Ook mannen gebruiken parfum. Verras je vader daarom met een lekker fris, mannelijk luchtje op vaderdag! Zo kan hij weer fris op werk verschijnen of bijvoorbeeld op een feestje! Er zijn ontzettend veel verschillende luchtjes verkrijgbaar, dus genoeg keuze!

Zonnebril

Elke man draagt wel eens een zonnebril. Een zonnebril hoeft ook helemaal niet duur te zijn en kan toch ontzettend stijlvol zijn. Zoek daarom op internet of in de winkel naar een leuke, (betaalbare) bril voor je vader. Dit zal hij zonder twijfel een heel leuk cadeau vinden.

Gereedschap

Voor de klussende vaders is het ook een heel leuk idee om ze gereedschap te geven voor in huis. Houdt je vader van handige, praktische tools? Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapskist. Zo heeft je vader voortaan zijn spullen mooi op orde en altijd het juiste gereedschap in huis!

Muziek op LP

Je vader stam zonder twijfel uit de tijd van de Beatles, Rolling Stones of Pink Floyd. In die tijd had je natuurlijk nog geen muziekplatformen als Spotify of iTunes. Neem hem daarom mee terug in de tijd met muziek op LP van zijn favoriete band!