Tuin vernieuwen? Doe bij ons je inspiratie op!

Alleen jouw eigen stijl bestaat. Daarom is het belangrijk om deze overal terug te laten komen. Niet alleen in je interieur maar ook in je tuin!

Soms is het zomaar in ene welletjes; jouw tuin moet nodig eens op de schop! Niet dat je er permanent afscheid van moet nemen maar wel een flinke metamorfose bewerkstelligen. Jij groeit en verandert en jouw omgeving moet dat daarom ook. Wil je daarin echt volledig zijn of mogen er gewoon een paar nieuwe constructies komen te staan? Hoe het ook zij, we hebben een paar suggesties voor je verzameld waarmee je het comfort van je tuin flink kut verhogen… in je eigen stijl!

Overkapping

Zodra de zon zich weer laat zien, zit je uiteraard het liefst de hele dag buiten. Maar dat brengt uiteraard de nodige risico’s met zich mee; je huid kan immers niet alles hebben. Bovendien komt na zonneschijn meestal regen – en ja, andersom ook. Dat is dan ook de reden dat we je een overkapping in je tuin of boven je terras ten zeerste aan kunnen bevelen! Hier kun je je schuilhouden voor alle elementen. Bovendien staat het weer je nooit meer in de weg zodra je een dagje buiten in je tuin door wilt brengen.

Blokhut

Misschien heb je nog een plek nodig om je spullen in op te bergen, of zelfs je gehele auto. En wil je wellicht een prachtig buitenverblijf neerzetten? In al deze gevallen is een blokhut constructie precies wat je zoekt! Deze schuur, zaag en timmer je zelf eenvoudig in elkaar gebaseerd op een bestaand of zelf bedacht schema. En er moet natuurlijk ook een dak op van hout, tegels of golfplaat. Gebruik speciale golfplaatschroeven om deze stevig vast te zetten.

Terrastegels

Afhankelijk van hoe je de rest gaat aankleden wil je op je terras een neutrale dan wel heel specifieke ondergrond. Met de juiste terrastegels maak je altijd de juiste keuze! Kies uit vlakke exemplaren of juist met een mooi reliëf. En heb je al over de kleur nagedacht? Die is ook heel erg van invloed op de uiteindelijke stijl van je favoriete zitplek. Andere terrastegels zijn weer van een heel mooi authentiek patroon voorzien dat je meevoert naar vervlogen tijden. Voor ieder is er wat wils, zolang je maar precies weet wat je van plan bent en waar je het moet zoeken!