Waarom foto’s in een lijstje doen

Je kent het wel, je smartphone barst van de foto’s, de pc staat vol opgeslagen foto’s en ook het geheugen van de fotocamera zelf staat vol. Allemaal foto’s van momenten die je wilt koesteren en gebeurtenissen die je wilt onthouden. Maar waarom staan ze dan opgeslagen op je telefoon, computer of fototoestel? Is het niet veel mooier deze momenten te delen met je omgeving en ook zelf dagelijks aan deze momenten herinnerd te worden? Onze oplossing: laat de foto’s afdrukken en plaats ze in fotolijsten.

Verschillende oplossingen voor foto’s

Het is eeuwig zonde om de foto’s alleen op te slaan en er vervolgens niets mee te doen. Deze foto’s heb je immers niet voor niks gemaakt. Uiteraard kun je de foto’s verzamelen en er een mooi fotoboek van maken, maar ook wanneer je niet de tijd hiervoor hebt, wil je van je kiekjes kunnen genieten. Een enkele foto (of meerdere foto’s) afdrukken en deze in een fotolijst plaatsen, is dan een uitstekend idee. Fotolijsten zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen. Je kunt daarnaast kiezen voor een fotocollage met meerdere verschillende fotolijsten aan de muur, maar ook een fotocollagelijst is een leuke oplossing voor meerdere foto’s. Wil je liever geen lijstje aan de muur, dan is een fotoplank ook een leuke optie. Met een fotoplank laat je op speelse wijze de mooiste foto’s zien. Heb jij één specifieke foto in gedachten en wil je deze een prominente plek geven? Kies dan voor een posterformaat foto. Door deze in een wissellijst te plaatsen, kun je ook een keer een andere foto inlijsten.

Een persoonlijke touch

Foto’s zijn persoonlijk. Door foto’s in de kamer te plaatsen, geef je het interieur een persoonlijke touch. Momenten die gezien mogen worden, worden vereeuwigd in je woonkamer. De herinnering blijft op deze manier tastbaar en levend. Naast foto’s kun je uiteraard ook prima geboortekaartjes, tekeningen of andere mooie afbeeldingen inlijsten en van een prominente plek in de woonkamer voorzien. Een persoonlijke, maar ook unieke uitstraling van je interieur is het gevolg. Een kamer die gezien mag worden!