Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf wordt zowel in de zakelijke markt alsmede de particuliere markt ingeschakeld. Verhuisfirma Joost in Leuven biedt klanten net wat meer. Zo is niet alleen de prijs kwaliteitsverhouding goed in orde maar we komen naar elke regio. Het maakt ons niet uit waar je woont wij komen helpen waar nodig. Wij werken niet alleen voor bedrijven maar doen ook ontruiming voor bijvoorbeeld politie, gemeente deurwaarders en gerechtsdeurwaarders. Wij bieden net dat stukje meer en pakken eventueel uw spullen ook in.

Hoe werkt het?

Je kunt telefonisch of via de website geheel vrijblijvend een gratis offerte opvragen van wat het gaat kosten. Vervolgens zorgen we op basis van uw wensen voor het juiste tarief en/of eventuele inpakmaterialen. Wij kunnen ook dozen en verpakkingsmateriaal leveren voor jouw inboedel. Wanneer het plaatje compleet is kijkt onze planningsafdeling wanneer wij bij jouw langs kunnen komen. Wij beschikken over deskundig personeel wat mee kan helpen inpakken en wanneer je gebouw meerdere etages heeft hebben wij een verhuislift voor jou ter beschikking.

Voor wie wij werken

Wij werken voor iedereen die gaat verhuizen. Of je particuliere klant bent of een zakelijke wij helpen waar het nodig is. Ook ontruimen of verhuizen wij inboedels uit panden die gesloten zijn door bijvoorbeeld de politie. Of wat dacht u van beslagleggingen door een deurwaarder? Deze vervoeren  wij ook. Daarnaast ondersteunen wij woningbouwverenigingen met het verhuizen van inboedel voor mensen die hun eerste woning krijgen of gaan verhuizen. Ook hebben wij contacten met makelaars om mensen die hun eerste woning kopen of een andere woning kopen van dienst te kunnen zijn.

Kwaliteit,afspraak en prijs

Wij hanteren een van de goedkoopste tarieven in de markt. Je betaald bij ons niet snel duizenden euro’s of je moet wel heel veel spullen en een villa hebben dan kom je daar wel in de buurt. Natuurlijk geldt hoe groter de ruimte is die je hebt hoe hoger de prijs. Wij bieden ook een stukje extra kwaliteit door bijvoorbeeld de adreswijziging voor u te regelen. Maar eventueel kunnen wij ook de sleuteloverdracht. Of wat dacht u van het opzeggen van abonnementen op uw oude adres. Een afspraak is bij ons ook echt een afspraak waardoor u altijd op ons kunt rekenen.