Woontrends die we in 2020 gaan terugzien

2020 staat voor de deur. De tijd is de afgelopen periode ontzettend snel gegaan en het einde van 2019 nadert. We nemen afscheid van een mooi jaar, maar zijn ook erg benieuwd naar de trends van komend jaar. In 2019 waren vooral pastelkleuren en goud helemaal hot. Om je alvast een tipje van de sluier te geven, bekijken we drie interieurtrends die we in 2020 verwachten te zien. Laat je inspireren en misschien pas jij deze trends komend jaar wel toe. 

Een slim interieur

We kunnen de techniek bijna niet meer bijhouden. Elke dag wordt er wel weer een nieuw technologisch snufje verzonnen. Wist je dat technologie erg handig kan zijn in het interieur? Denk bijvoorbeeld aan een slimme thermostaat, een Quooker of LED lampen. Deze slimme apparaten kun je heel gemakkelijk integreren in je interieur. Ook zien we een opkomst in slimme meubels die draadloos via een mobiele telefoon of via spraak kunnen worden aangestuurd. Alles om jouw woongemak te vergroten. 

Multifunctioneel

De huisjes in Nederland worden steeds kleiner. We leven met z’n allen op steeds minder vierkante meter en daarom wordt multifunctioneel inrichten steeds belangrijker. We zien dan ook vaker meubels die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken in het interieur voorbij komen en wij zijn er fan van geworden. Functionele meubels hoeven helemaal niet lelijk te zijn, maar kunnen juist ook erg stijlvol zijn. Kies voor een slimme indeling in je woonkamer en je zult merken dat je meer spullen kwijt kunt dan verwacht. Je zult versteld staan van de woontrends 2020!

Niet zo standaard

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, toch? In 2020 mag het zo gek als je wilt. Contrasterende kleuren hoeven helemaal niet fout te zijn en je hoeft dat panterprint kleedje echt niet op zolder te laten liggen. In het komende jaar kun je gekke voorwerpen of opvallende kleuren prima met elkaar combineren. 

Wil je je interieur in 2020 helemaal omgooien en het je genoeg lef? Kies voor een gietvloer in een opvallende kleur die je niet vaak ziet. Denk bijvoorbeeld aan een witte vloer, maar ook een mat zwarte vloer is totaal niet standaard. Benieuwd naar de gietvloer prijzen? Elke vloer heeft een andere prijs. Laat je informeren door een professional!

Ook interessant: bierviltjes bedrukken bij Allgifts.nl